Конфликтът между мениджъра на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо и най-скъпата покупка на клуба Пол Погба явно не е изцяло вестникарска сензация. Самият футболист намекна за проблем с португалеца в интервю за Tele Foot. 

Той призна за "дребни проблеми" със Специалния, макар в англия да твърдят, че всъщност се касае за цяла бездна в отношенията помежду им. Точно заради това се говореше цял месец за трансфер на халфа в Барселона. Погба взе отношение и по тази тема, като отговорът му беше повече от уклончив. 

"Винаги е имало някои дребни неща, някои дребни проблеми между мен и мениджъра. Но нашата връзка си остава същата, каквато е между играч и треньор. Важното е, че целите ни са еднакви, а те са да търсим победата", заяви Погба и коментира темата с евентуалния му трансфер в Барселона. 

"Ако в момента не ме виждате с екипа на Барселона, това е защото съм футболист на Манчестър Юнайтед. Каквото и да ви кажа, винаги ще има спекулации и слухове. Затова няма да коментирам темата", заяви уклончиво Погба.