Бъдещето на Пол Погба в Манчестър Юнайтед отново е на дневен ред в английските медии. „Daily Star“ твърди, че агентът на полузащитника Мино Райола е информирал ръководството на „червените дяволи“, че французинът иска заплата от 500 000 паунда на седмица, за да подпише нов договор с тима.

Според информацията това би означавало, че Погба би се превърнал в един от най-скъпоплтатените играчи в света, тъй като с бонусите и имидж правата халфът ще взима близо 800 000 седмично.

Настоящият контракт на Погба изтича през лятото на 1022 година. Това означава, че през това лято Юнайтед трябва или да преподпише с него, или да го продаде, за да не го изгуби без пари догодина. По-рано през сезон Райола заяви, че неговият клиент не се чувства добре и е крайно време да смени обстановката. След това обаче ситуацията се нормализира, Погба заигра по-добре и се заговори, че може и да остане на „Олд Трафорд“.

Райола е съобщил на Реал Мадрид, Пари Сен Жермен и Ювентус същите условия. Трудно обаче може да се повярва, че в условията на сериозна финансова криза някой ще осигури подобна заплата на Погба, още повече че за него трябва да бъде платена и трансферна сума.