Футболистът на Манчестър Юнайтед Пол Погба може да се завърне в състава на тима за петъчния двубой от четвъртия кръг на ФА Къп срещу Мидълзбро. Полузащитникът не е играл от равенството 2:2 срещу Аталанта в Шампионска лига на 2 ноември.

Той получи контузия на бедрото през следващата седмица, докато тренираше с френския национален отбор. Първоначалната прогноза беше, че той ще отсъства осем седмици, но оттогава са изминали само три месеца. Той се завърна към тренировките на базата в Карингтън и мениджърът Ралф Рангник ще реши в петък сутринта дали да го включи в състава.

Ако Погба попадне в състава и влезе в игра, това ще бъде първото му участие под ръководството на Рангник. Миналата седмица се писа, че световният шампион е имал редица положителни разговори с временния наставник на Юнайтед. Той е впечатлен от идеите на германеца да извлече най-доброто от него за остатъка от сезона.

Това дори може да доведе до решението му да преподпише с „червените дяволи“, ако Рангник остане начело на Юнайтед. Договорът на Погба изтича в края на сезона, когато може да си тръгне като свободен агент, а всички преговори между играча и клуба за нов контракт бяха отложени.

Виктор Линдельоф и Джейдън Санчо пропуснаха последния мач на Юнайтед, победата с 1:0 над Уест Хем, по лични причини, но се очаква да се завърнат за двубоя с Мидълзбро. Крайните защитници Люк Шоу, който имаше проблем с подколенното сухожилие, и Аарън Уан-Бисака, който беше болен, също вероятно ще се налични за избор от страна на Рангник.