Футболистът на Манчестър Юнайтед Пол Погба смята, че отборът на „червените дяволи“ все още не е на нивото на Ливърпул, но може да спечели титлата, ако футболистите успеят да останат съсредоточени и да покажат най-доброто от себе си.

Двата тима ще се изправят един срещу друг в неделя от 18:30, а Ман Юнайтед окупира върха след победата над Бърнли през седмицата и има аванс от три точки пред шампионите.

Французинът смята, че именно в такива мачове играчите на Оле Гунар Солскяер трябва да докажат, че са истински претендент - когато се изправяш срещу най-добрите и се опитваш да ги победиш.

„Ние се подобрихме много и продължаваме да го правим, но все още сме доста млад отбор. Очевидно е, че не сме на същото ниво като Ливърпул, защото те са шампионите и продължават да печелят. Ще бъдем на тяхното ниво, когато ние спечелим титлата. Ако искаш да си най-добрият, трябва да печелиш срещу най-добрият и ние искаме да го направим. Знаем колко добри бяха те през последните години, колко много качество имат и как играят, това ще е много труден мач. Няма да е лесно, но просто трябва да бъдем съсредоточени и да опитаме да останем на върха. Мисля, че можем да спечелим титлата, ако запазим фокуса си, но това важи за много отбори - искаме да бъдем на най-високо ниво, но още сме далеч от там“, заяви Погба в интервю за „Sky Sports“.