Голямата звезда на Манчестър Юнайтед Пол Погба е напълно убеден в способностите на неговия тим да излезе победител от четвъртфиналния дуел срещу Барселона в Шампионската лига. Французинът изобщо не се чувства отчаян след загубата 0:1 у дома в първия мач.

В събота  „червените дяволи” пооправиха вкуса в устата си чрез трудна победа 2:1 над Уест Хем във Висшата лига, при която Погба реализира от дузпи и двете попадения.

„Мисля, че това бяха важни три точки”, заяви 26-годишният играч. „Наясно сме с всичко около този мач. Очевидно искахме да се представим по-добре и да вкараме повече голове, но в крайна сметка взехме резултата, който заслужавахме.”

„Сега трябва да мислим за следващия мач (реванша срещу Барселона на „Камп Ноу” – б.р.), да си починем и да се фокусираме.”

„По тази причина играем футбол – за да се изправяме срещу отбори като Барселона. Да играеш четвъртфинал в Шампионската лига е просто красиво. Трябва да се насладим, да дадем най-доброто и да си повярваме.”

„Нищо не е решено, нищо не е приключило. Знаем, че това е Барселона, че ще играем на техния стадион, но нищо не е решено. Все още остават 90 минути”, добави Погба.