Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино успокои феновете на отбора, които се бяха притеснили, че някои от звездите може да си тръгнат през летния трансферен прозорец. Касаеше се за Ерик Дайър и Кайл Уокър. 

Към двамата има интерес от страна на Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити. Пеп Гуардиола вече подсили халфовата линия на своя тим с Бернардо Силва от Монако, но се надява следващия нов да е Кайл Уокър. Дайър също е в полезрението на двата гранда от Манчестър. 

Самият Уокър в четвъртък публикува колаж в Инстаграм, който засили спекулациите, че ще си тръгне преди началото на новия сезон. Но в крайна сметка Почетино успокои, че такова нещо не се очаква. 

"Има много слухове. Не обичам да говоря за тези неща. По време на сезона чувам много инсинуации, както за нашите играчи, така и за себе си, но не се тревожим за ситуацията с футболистите."

"Тези, които искаме да запазим ще останат тук през следващия сезон. Ще продадем играчи, само ако искаме", каза Маурисио Почетино, който самият беше свързан с преминаване в Барселона, за да замени заминаващия Луис Енрике. Това обаче със сигурност няма да стане.