Маурисио Почетино заяви, че несигурността дали някои от играчите на Тотнъм ще останат в клуба не е причина за по-слабия старт на сезона.

Както е известно футболисти като Дани Роуз, Тоби Алдервейрелд и Кристиан Ериксен са свързани с напускане на „шпорите", тъй като договорите им изтичат и на няколко пъти клубът не успя да постигне споразумение за продължаването им. Тотнъм приема Байерн Мюнхен в Шампионска лига във вторник.

„Когато трансферният прозорец затвори, бях ясен. Играчите имат ангажимент да дават най-доброто от себе си във всеки мач. Не направихме най-добрия старт, но това е шестият ми сезон в клуба и винаги е едно и също, различни неща се случват през лятото. Нямам съмнение, че играчите, независимо дали им остава една или пет години от договора, са напълно ангажирани и не това са причините за добри или лоши резултати", заяви Почетино.

Аржентинският наставник ще може да разчита на почти всичките си футболисти, с изключение на контузените нови попълнени Джовани Ло Селсо и Райън Сесеньон. Двамата надали ще се възстановят до края на октомври. /БГНЕС