Наставникът на Тотнъм Маурисио Почетино сподели, че не съжалява, че клубът не е осъществил никакви входящи или изходящи трансфери през изминалото лято. Тотнъм остана единственият отбор, който не реализира трансфер през лятото от всички клубове във Висшата лига на Англия.

"Беше трудно да подпишем с играчите, които искаме. Да не кажа невъзможно. Доволен съм със състава, който имаме. Имаме 25 футболисти, щастливи сме с тях", каза Почетино преди двубоя с Уест Хем в деветия кръг на Висшата лига. "След като стартирахме с три победи, бяхме на върха на таблицата. Тогава хората говореха по друг начин, казвайки колко са умни от Тотнъм да запази състава си от миналия сезон. Всичко се промени обаче след загубата от Интер (1:2) и Барселона (2:4) в Шампионската лига", добави той.

"Продължаваме да се борим за първите четири места в таблицата", каза още Почетино.

Тотнъм е пети с 18 т. след осем кръга във Висшата лига. В следващия си мач "шпорите" гостуват на градския съперник Уест Хем.

Арежнтинският специалист призна, че полузащитникът на Тотнъм Кристиан Ериксен може да се завърне в игра срещу Уест Хям в събота, след като се възстанови от контузия.

"Кристиан е готов отново да тренира и да играе. Ще решим в събота дали ще бъде титуляр или ще остане на пейката. Нямам какво да кажа за коментарите на треньора на Дания", допълни Маурисио Почетино.