Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино заяви след загубата от Манчестър Сити, че не е разочарован от резултата и това е футболът.

„Не съм разочарован от резултата, това е футболът. Това не беше обикновен мач и ние заслужаваме повече, поне равенство. За мен най-добрият играч в мача бе Едерсон, но понякога във футбола се случват такива неща. Аз съм много щастлив от представянето на моите футболисти при тези толкова трудни условия“, коментира Почетино.

„Ние се представихме много добре. Ние имахме по-чистите положения от тях. Само за това, че го заслужавахме, не означава, че винаги ще можеш да спечелиш“, добави мениджърът на „шпорите“.  

„Няма да се оправдавам за ръката на Уолкът. Опитвам се да бъда честен в моите коментари. Реферът бе на добра позиция. Мисля, че имаше чиста игра с ръка, но приемам неговото решение, че не свири дузпа.“

„Ще се опитаме да спечелим нашите мачове. Ние работим много здраво. Ще ни бъде много трудно, защото се борим с много големи отбори“, продължи той.  

„Първата опасност в мача бе създадена от Сон, а в следващото положение ние допуснахме гол. Ние познаваме много добре Манчестър Сити и знаем, че те имат невероятен състав и играчи със страхотни качества. Наясно сме с техния голов потенциал“, допълни аржентинецът.

„Най-важното е да запазим положителното настроение в отбора, защото във вторник ни предстои мач срещу Брайтън, а след това играем срещу Уест Хем, след което е и първият полуфинал от Шампионска лига. Това са решаващи мачове, за да постигнем това, което искаме през сезона.“

„Вижте какво се случи с Де Брюин. Когато имаш информация, че някои футболисти са изморени, не трябва да предприемаш рискове. Ние се опитахме да вкараме свежи крака в състава. Когато загубиш, винаги търсиш причина защо си допуснал поражение. Мисля, че ние подходихме правилно.“

„Юго Лорис имаше малък проблем в един от двата крака и щяхме да рискуваме твърде много, ако беше играл. Ще видим дали във вторник ще бъде готов за игра“, каза още Маурисио Почетино.