Не е честно да сравняваме Тотнъм и Ливърпул, защото двата клуба следват различни футболни философии, смята мениджърът на "шпорите" Маурисио Почетино преди днешното гостуване на "Анфийлд".

Двата тима ще се изправят от 18:30 ч. един срещу друг, а залогът е голям. Срещата ще можете да наблюдавате по DIEMA SPORT 2 и PLAY DIEMA XTRA.

Ливърпул продължава да се бори за титлата с Манчестър Сити, докато Тотнъм вече трябва да мисли как да запази мястото си в топ 4 на класирането. Разликата между двата тима е 15 точки, а лондончани имат и мач по-малко.

"Не можем да сравняваме двата клуба", каза Почетино в интервю за Soccer Saturday. Когато Клоп пристигна, единствената цел на клуба беше да направи състав, който да бъде конкурентоспособен на останалите. Нашата философия е съвсем различна и не можем да сравняваме два проекта, които са на тотално различни нива. През последните два трансферни прозореца не подписахме с нито един играч. Защото сме концентрирани върху други неща. Затова сме различни. Но най-важното е да сме равностойни на другите чисто футболно", споделя аржентинецът. /БГНЕС