Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино сподели мнение, че Жозе Моуриньо е един от най-добрите треньори в света и не би трябвало да доказва качествата си пред никого. Както е известно, двата тима ще се изправят един срещу друг на полуфинал за ФА Къп в събота. Двубоят можете да проследите на живо по DIEMA SPORT 2, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA и GONG PLAY.

Почетино: Тотнъм трябва да започне по-силно следващия сезон и да се бори за титлата

"Според мен Жозе Моуриньо е един от най-добрите мениджъри в света. Няма нужда да го доказва, на когото и да било. Манчестър Юнайтед има фантастичен сезон, макар че, подобно на нас, те са разочаровани от отпадането си от Шампионската лига", каза Почетино.

"Те са по-добри от нас, защото имат повече точки от нас във Висшата лига. Моуриньо върши страхотна работа във втория си сезон в Манчестър", допълни той.

Кой отива на финала на ФА Къп - полуфиналите пряко по DIEMA XTRA

Наставникът на "шпорите" заяви, Тотнъм няма да има предимство в полуфинала заради това, че цял сезон отборът играе домакинските си мачове на "Уембли".

"Този път е различно, защото ще разделим съоръжението с Манчестър Юнайтед. Те също имат достатъчно опит на "Уембли". Не мисля, че ние имаме предимство. Мисля, че това ще бъде типичен мач за Купата", категоричен е аржентинецът.