Треньорът на Челси Маурисио Почетино зачеркна интересна тема преди финала за Карабао Къп срещу Ливърпул. Аржентинският специалист обърна специално внимание върху съдиите, показвайки ясно, че се надява те да не подкрепят мърсисайдци в двубоя за трофея.

"Трябва да бъдем сигурни, че ще се борим и ще бъде всичко честно във всяко решение. Когато играхме на "Анфийлд" смятам, че твърде много решения...не само едно ключове решение беше срещу нас. Две дузпи не ни бяха дадени. Искам да бъдем третирани по честен начин", заяви Почетино.

"Ние сме Челси и трябва да се състезаваме със същите инструменти. Ако те са по-добре, браво... но съдията трябва да бъде честен във всяко решение. Дано някои хора не бъдат част от изпращането на Клоп", допълни треньорът на Челси.

Това е интересен подход на специалиста, който е под сериозно напрежение и е решен на всичко, за да пренесе напрежението в противниковия лагер или трети лица в опит да спечели първия си трофей начело на "сините от Лондон". Двубоят е в неделя, от 17:00 часа и ще може да го наблюдавате НА ЖИВО по DIEMA SPORT 2, а Gong.bg ще ви направи съпричастни към събитието, като го проследи минута по минута.