Треньорът на Берое Петър Колев говори след равенството - 0:0, срещу Локомотив Пловдив. Наставникът акцентира, че отборът му се е вложил много добре в срещата и тимът може да съжалява, че не си е тръгнал от Пловдив с трите точки. Колев коментира и играчите на старозагорския тим, признавайки че до края на сезона в Берое ще преценяват кои футболисти ще останат за следващата кампания.

Антон Узунов
59 снимки

„Положенията пред нашата врата през първото полувреме си ги създадохме ние. Смятам, че футболистите се вложиха, играха това, което исках. Смятам, че контролирахме през по-голямата част мача. Имахме и своите шансове, които пропуснахме. Стана един мъжки двубой, който може би равенството е закономерно. Аз смятам, че с оглед показаното ние можем да съжаляваме повече от този резултат”.

„Моментът на контраатака дойде след корнер на противника, а не след владение на топката. Те не владяха повече топката от нас. Не съм гледал статистиката, но първите ми впечатления са, че нашият отбор се справи добре с боравенето с нея. Нямаше много грешки. Играчите се раздадоха и дадоха това, което искам. При нас във всеки един мач участват нови хора, всеки един следващ е последен за някои от тях. Изборът на състав не е много лесен”, продължи Колев.

„Няма футболисти, които днес да са играли последния си мач. Октавио, който има щастлив повод в семейството си, трябваше да отлети до Бразилия. Фуртадо няма да играе до края на първенството заради картони. Всеки един мач ще търсим вариация, за да дадем шанс на хората, които по-малко са играли, за да видим и тяхното състояние и да преценяваме за следващата година”.

„Ако Фуртадо е имал идеята да си изкара 9 жълт картон и да не играе в следващите два мача, не го направи добре. Може би бе изнервен от ситуацията, но ще си понесе последствията”, завърши Петър Колев.