Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола коментира предстоящия двубой с Тотнъм от 34-ия кръг на Висшата лига. Каталунският специалист очаква труден мач, от който обаче трябва задължително да отмъкнат трите точки. Двубоят е в събота от 21:45 часа и можете да го проследите пряко по DIEMA SPORT 2, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA и GONG PLAY.

УЕФА задъвка Пеп Гуардиола

“Тотнъм е фантастичен тим, който се представя страхотно в последните 2-3 сезона. Играят отлично и са на полуфинал за Купата. Пред нас сега стои най-важния трофей за сезона и трябва да грабнем пет точки в оставащите шест срещи, за да сме шампиони. Първият ни тест е утре”, каза Гуардиола.

Каталунският наставник коментира състоянието на Серхио Агуеро, който остана на резервната скамейка в дербито с Манчестър Юнайтед, както и в реванша за Шампионската лига срещу Ливърпул. 

Сити готви 700 милиона за летни трансфери

 “Серхио е контузен. Говореше се много за него, но никой не знаеше какво е състоянието му. Той направи огромно усилие, за да може да ни помогне за 10-15 минути, тъй като получи контузия при влизането на Ашли Йънг. Не можеше да тренира, не можеше да тича. Надявам се да се завърне в състава за последните няколко срещи, както и да е готов за Мондиала”, разясни Гуардиола.