Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола разкри, че е поздравил Франсеск Фабрегас в съблекалнята след мача с Челси. По този начин той опроверга информациите, че е подминал Сеск на терена на „Етихад“.

„Щастлив съм, че ще мога да дам игрово време на всички футболисти. Ще мога да направя необходимите ротации срещу Селтик, защото някои играчи се нуждаят от почивка. Не знам дали Агуеро ще играе. Това ще го решим буквално преди мача. Ще направя със сигурност промени. Когато имаш мачове на всеки три дни, е нормално да се правят ротации“, коментира Гуардиола.

„Генерално погледнато съм много спокоен от представянето на Манчестър Сити. Много съм доволен от нашето представяне. Срещу Челси играхме много по-добре в сравнение с последните ни два мача далече от дома. Тях успяхме да спечелим, но срещу Челси – не. Бях притеснен след победите над Кристъл Палас и Бърнли. Трябва да играем по-добре и да задържаме за по-дълго време силното ни ниво“, добави Пеп.

„Няма да говоря за съдията в мача срещу Челси. Ние бяхме отборът, който контролираше по-дълго време топката, но получихме червените картони в мача.“
„Наслаждавам се на опита, който трупам в Англия. Когато печеля, съм много щастлив. Когато губим, не съм щастлив, но трупам опит и това ми е от полза. Бях в Германия, защото се справих добре в Барселона. Сега съм тук, защото се справих добре начело на Байерн. И аз обаче имам нужда от време за адаптация“, продължи мениджърът на Манчестър Сити.

„Нормално е да искам да завършим на първо място в групата. Това щеше да бъде много по-добре за нас.“
„Поздравих се с Фабрегас в съблекалнята. Не успях да сторя това на терена.“

„Трябва да приемем решението за наказанието на Агуеро. Ще разчитам на другите футболисти, с които работя“, каза още Хосеп Гуардиола.