Мениджърът на Манчестър Сити - Пеп Гуардиола, разкри прекрасна новина за "гражданите", а именно - завръщането на две от звездите на отбора. Тимът се намира в серия от 16 поредни победи, а съвсем скоро ще може да разчита отново на Кевин Де Бройне и Серхио Агуеро. Въпреки това, мениджърът осъзнава, че краят на сезона е далеч и всичко може да се случи. 

"Серхио дълго време бе контузен, така че няма как да започне от първата минута, но е готов да се завърне. Той бе на пейката и миналия мач и сега отново ще бъде там. Илкай Гюндоган е много по-добре, но не мисля, че ще бъде на линия за утре", обясни Гуардиола.

"Всеки мач е труден и утре няма да е изключение. Няма как да си перфектен. Преди два месеца никой не ни слагаше в сметките за титлата във Висшата лига, а и все още могат да се случат много неща. Със сигурност ще загубим точки."

"Понякога трябва да загубиш. Говоря за себе си, не за колегите си. Добре е да осъзнаеш колко трудно е едно нещо и когато се върнеш, вече виждаш по-голяма стойност в нещата, които правиш", философски заяви специалистът.