Новият мениджър Мануел Пелегрини обяви, че иска да подсили състава с 4-5 нови попълнения, за да направи отбора по-силен.

Аржентинският специалист подписа тригодишен договор с „чуковете“.

„Вярвам, че Уест Хем е много добър отбор. Познавам всички футболисти и съм изгледал повечето мачове на отбора от изминалия сезон“, сподели Пелегрини.

„Вярвам в играчите, с които Уест Хем в момента разполага. Ще имаме нужда от четири-пет нови попълнения, за да направим един много по-силен отбор“, добави аржентинецът.

„Аз съм ентусиазиран от проекта, който ми бе представен. Знам, че лигата е много добра. Висшата лига е едно от най-трудните първенства. Мисля, че заедно с подкрепата на собствениците и феновете имаме силата да постигнем нещо много голямо през следващия сезон“, каза още Мануел Пелегрини.

Пелегрини води отборите на Виляреал, Реал Мадрид и Малага в Испания преди да поеме Манчестър Сити. Той успя да спечели шампионската титла във Висшата лига през сезон 2013/14. Той напусна „Етихад“ през юни 2016 година, след като бе заменен от Хосеп Гуардиола.

„Пелегрини е един от най-уважаваните футболни треньори в света. Беше важно да вземем треньор, който да отговаря на нашите амбиции и в същото време да има нужния опит. Ще привлечем нови попълнения и ще направим нужното подобрение на настоящия отбор“, каза един от шефовете на Уест Хем Дейвид Съливан.