Ужасът, който сам си сътвори, ще се стовари с цялата си тежест върху Димитри Пайе. Звездата на Уест Хем се надяваше да напусне "чуковете" и направи всичко по силите си да ускори този процес. Но май трансфер през януари няма да има. 

Единственият тим, който беше готов да изпълни условията на лондончани през този трансферен прозорец, беше Олимпик Марсилия. Французите дори бяха отправили официална оферта за бившия си играч, която беше отхвърлена. 

Уест Хем не пуска Пайе в Марсилия

Според източници на SKy Sports обаче, марсилци са се отказали от преследването на полузащитника и няма да правят повече опити за привличането му. Това оставя Пайе при Уест Хем поне до края на сезона, а след действията си в последните седмици, френския национал едва ли ще може да се надява на игрово време. 

Източниците на медията твърдят, че има разминаване между двата клуба за цената на футболиста. "Чуковете" искат 30 млн. паунда за него, докато Олимпик дава не повече от 25 млн. и тъй като и двата отбора не са склонни на никакви компромиси, сделката ще пропадне. 


Каналите на DIEMA EXTRA DIEMA SPORT и DIEMA SPORT 2 ще  предлагат на своите зрители горещите дербита от английската Висша Лига в следващите три години.