Феновете на Манчестър Юнайтед и английския футбол ще трябва да почакат още, за да се срещнат лице в лице с легендата на "червените дяволи" Пол Скоулс. Както е известно бившият полузащиник трябваше да посети Велико Търново на 28 март тази година по покана на официалния фенклуб на Манчестър Юнайтед в България, но заради настъпилата пандемия с COVID-19, събитието се отложи за 11 октомври.

Сега обаче от фенклуба съобщават, че визитата на рижавия халф се отлага за втори път, а нова дата все още не е посочена. Важно е да се уточни обаче, че хората закупили билети, ще могат да ги ползват без презаверка, когато дойде денят на срещата със Скоулс.

"Здравейте приятели, заради усложнената епидемиологична обстановка, се налага да отложим посещението на Пол Сколс в България. Всички, които имат билети, ще бъдат валидни за следващата дата без необходимата заверка. Ще следим постоянно ситуацията, за да определим новата дата.
ЗАВИНАГИ ЮНАЙТЕД!!!!", написаха във Фейсбук страницата си организаторите.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.