Ръководството на Тотнъм обявило на нападателя си Хари Кейн, че би го продал, но само при конкретни условия, пише Mudno deportivo. Лично босът на лондончани Даниел Леви заявил на английския национал, че ще склони да го пусне само срещу сериозна трансферна сума.

Както е известно, основен кандидат за подписа на голмайстора е Реал Мадрид. Дългите, протяжни и безполезни преговори не били по вкуса на големия шеф на „шпорите“, затова той решил изначално да се изясни с играча.

Cadena Ser: Почетино и Кейн отиват в комплект в Реал

Твърди се, че според Леви Кейн не отстъпва по качества на Неймар, така че и цената му следва да е сходна с тази, която лятото ПСЖ брои на Барселона – рекордните 222 милиона евро.

Избраха Кейн за номер 1 в Англия за 2017-а

Близки до Кралския клуб разкриват, че на „Сантиаго Бернабеу“ били наясно с цялата ситуация и затова обмисляли първата им официална оферта да възлиза на около 200 милиона евро.

Кейн е водещ реализатор на Висшата лига в момента с 21 попадения. В предстоящия 26 кръг „шпорите“ гостуват на Ливърпул. Срещата е на 4 февруари от 18.30 часа. Ще може да я проследите с GONG PLAY и по DIEMA SPORT 2.