От Манчестър Юнайтед са готови да се разделят с вратаря Давид Де Хеа още от следващия сезон, разкрива The Sun. Според британското издание обаче подобна сделка би се осъщестивала единствено, ако “червените дяволи” си осигурят услугите на стража на Милан Джанлуиджи Донарума.

Джиджо остана верен на сърцето си

Младият италиански страж бе в центъра на една от най-големите трансферни саги през това лято, а феновете на гранда от Милано заклеймиха звездата на тима като „предател“.  В последствие обаче Джиджо се извини на привържениците на клуба и дори поднови договора си с “росонерите” до юни 2021 година.

От друга страна контрактът на Де Хеа с Юнайтед е до лятото на 2019 година. Преди няколко дни отново британското издание информира, че ръководството на Реал Мадрид не се е отказало от идеята да привлече испанския национал и дори обмисля да предложи 46 милиона паунда на “червените дяволи” за него.

Зизу не се е отказал от трансферна цел от Юнайтед, според The Sun

Още през 2015 година “белите” бяха на крачка от сделка с Юнайтед за Де Хеа, но тя се провали изненадващо буквално в последните минути преди затварянето на трансферния прозорец.

През пролетта на 2017 година се заговори отново, че Кралския клуб все още желае да привлече в редиците си бившия страж на Атлетико, но до реална оферта така и не се стигна.