Тимът на Борнемут започна да показва все по-добри игри напоследък. „Черешките“ са на четвъртфинал за  FA Cup, като в петия кръг на надпреварата успяха да елиминират състава на Бърнли, и то  като гост. Нещата в Чемпиъншип също вече изглеждат по-добре, но от клуба все още търсят заместник на уволнения Джейсън Тиндал. Временният наставник Джонатан Уудгейт засега се справя добре, но по последни информации, бившият защитник няма намерение да се заема с работата за постоянно.

Отборът от Южна Англия търси опитен специалист, който се е доказал във футбола, но това изглежда, че няма да е лесна задача. Все

пак, от участника в Чемпиъншип вече са провели няколко разговора с Дейвид Вагнер. Мениджърът има опит по английските терени, като успя да изведе Хъдърсфийлд до участие във висшата лига. След това, за Вагнер определено нещата в Шалке не се развиха добре, но според английските медии, двете страни са близо до договорка.

Все пак, ако доброто представяне при Уудгейт продължи, не е изключено да бъде даден шанс на   временния мениджър, да опита за постоянно да работи начело на Борнемут. Съботното гостуване на Нотингам ще е изключително важно за решението на ръководството.