Ръководството на Арсенал отрече за среща между директора по футболните въпроси Раул Санлехи и Жозе Моуриньо.

Напрежението върху мениджъра на „артилеристите“ Унай Емери продължава да се покачва, като недоволството от страна на привържениците стигна връхната си точка след едва двете победи на тима в последните девет мача от Премиършип. Испанският специалист бе разкритикуван сериозно, след като неговият тим допусна да изпусне своя аванс за трети път в последната седмица след равенство срещу Уулвърхемптън 1:1 в събота.

Попадението с глава на Раул Хименес спечели точка за „вълците“ на „Емирейтс“ след 50-ия юбилеен гол на Пиер-Емерик Обамеянг за лондончани, който бе извел домакините напред в резултата. Според последните спекулации в медиите бившият наставник на Челси и Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо е сериозно спряган за поста мениджър на „топчиите“.

Португалецът присъства на трибуните по време на успеха над Витория Гимараеш с 3:2 в Лига Европа миналата седмица. Впоследствие се появиха информации и за среща между него и Санлехи в събота вечер. Въпреки това Sky Sports потвърди, че такава среща не се е случила, като двамата не са разговаряли помежду си от години насам. /БГНЕС