Съдийската комисия в Англия определи реферът, който ще води финала на Карабао Къп между Челси и Ливърпул. Срещата на "Уембли" е на 25-и февруари и ще бъде водена от Крис Кавана.

Марк Сколес и Джеймс Мейнуоринг ще бъдат асистенти, а Тим Робинсън ще е четвърти съдия. Джон Бруукс ще отговаря за ВАР.

Спомените на мърсисайдци и Юрген Клоп за Крис Кавана не са никак добри. Той ръководи срещата с Арсенал в края на декември, когато "червените" имаха сериозни претенции за дузпа след игра с ръка на Мартин Йодегор. 

След мача Клоп каза: „Ситуацията с дузпата е странна, не знам дали съдията може да я види, но ако я погледнете и не съм сигурен как можете да кажете, че не е дузпа.“

Германският специалист също беше критичен към Кавана на пресконференцията си след срещата с "артилеристите".

„Мисля, че всички сме съгласни, че беше игра с ръка. Но винаги чакам, докато г-н Дермот (Галахър) обясни на следващия ден (в ролята си на телевизионен анализатор) какво всъщност е положението. Той ще намери начин да ми обясни как това не е игра с ръка и дузпа. Нямам идея дали това би повлияло на резултата"

Това обаче не е единственото решение на Кавана, което вбеси Клоп през години. През февруари 2021 г. наставникът на Ливърпул беше ядосан, след като  съдията даде дузпа на Евертън в мърсисайдското дерби.