Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер призна, че началото на участието на неговия отбор в групите на Шампионската лига е било неуспешно, но в оставащите пет мача "червените дяволи" могат да вземат 10-12 точки, с които да си осигурят участие в елиминациите на надпреварата. Норвежецът добави, че Единсон Кавани ще поднови тренировки с отбора в началото на следващата седмици и че клубът вече преговаря с Джеси Лингард за евентуален нов договор.

"Животът си тече нормално. Привлякохме добър играч. Винаги се обръща много внимание около Кристиано. Той се справя с това, а футболистите вършат своите задължения. Вълнението в мача срещу Нюксаъл бе голямо и мисля, че се справихме добре и възнаградихме публиката.

"Надаваме се, Единсон Кавани да започне тренировки с нас след уикенда, може би в понеделник. Миналият сезон бе страхотен за него. Усещаме, че за да извлечем максимума от него през тази кампания, трябва да изчакаме да е готов на 100% и да не бързаме с него".

"Реакцията след загубата от Йънг Бойс? Тази сутрин видях отношението, което очаквах. Момчетата са концентрирани и малко разочаровани, но не прекалено потиснати. Знаем, че това е неуспех и трябва да се справим по-добре. Предстоят ни още пет мача в групите на Шампионската лига, от които имаме нужда да вземем от 10 до 12 точки. Не бе началото, което очаквахме, но знаем, че сме силен отбор и ще се завърнем в битката".

"Джеси Лингард има договор за още една година и клубът вече води разговори с него и баща му. Гледаме на него като играч на Ман Юнайтед и в бъдеще", заяви Солскяер.