Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер заяви, че няма проблем с документалния филм за живота на Пол Погба. Според норвежкия специалист, лентата на Амазон, разкриваща детайли от личния му живот, няма да му се отрази на спортната форма и френският халф е фокусиран изцяло върху отборната работа, за да се печелят повече мачове.

Световният шампион от Русия 2018, който се присъедини от Ювентус при Червените дяволи през 2016-а година за сумата от 89 милиона паунда, е главен герой във филма 'The Pogmentary', който ще излезе на екран през 2022-а година.

"Пол е в центъра на общественото внимание през цялото време от началото на кариерата си до днес. Така че не виждам някаква разлика или проблем, който може да се появи", коментира мениджърът пред журналистите по повод филма.

"Пол Погба е фокусиран върху идеята да постигне в кариерата си колкото се може повече. Той има за цел да се превърне в най-добрия играч, а също така да спечели колкото може повече купи и индивидуални награди.

"И вече може да се гордее, че е световен шампион. Също така иска и да се развива като играч, да играе най-добрият футбол. Не го познавате, но той обича да прави хората щастливи. Но се надявам, че основният му фокус ще остане да печели мачове за Манчестър Юнайтед", каза още треньорът с усмивка.

Пол Погба, чийто договор с Юнайтед изтича през юни 2022-а година, през този сезон е вкарал три гола и е направил три асистенции, като по-голямата част от сезона мина в лечение на травми.

Иначе отборът в момента се намира на 2-о място във Висшата лига на Англия с 63 точки от 31 мача, и приема Бърнли утре. В турнирите в УЕФА пък стигна до полуфинал в Лига Европа и ще се изправи срещу Рома по-късно през април.