Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер заяви, че не е особено притеснен от мястото на отбора му във временното класиране във Висшата лига. Вчера "червените дяволи" направиха домакинско равенство 2:2 с Астън Вила и след него се намират на 9-ата позиция.

"Не бих седял тук и да говоря, че сме пети, ако бяхме вкарали още един гол и бяхме спечелили мача. В момента класирането не ме притеснява, защото отборите са доста нагъсто. За мен е по-важно представянето ни. Искам да видя поредица от добри игри. В доста мачове успявахме да поведем, но не и да спечелим. Шест или седем пъти водехме с 1:0, 2:1 или 3:2. Трябва да намерим начин да печелим тези двубои", заяви Солскяер.

Откакто норвежецът бе назначен като постоянен мениджър на отбора, той има едва 6 победи в 22 мача. Специалистът сподели мнението си за срещата с Вила.

"Личи си, че сме по-близо до победите, отколкото до загубите. За да наклоним везните в наша полза, трябва да работим над различни неща. През първото полувреме не играхме добре. Разочарован съм, защото повечето от титулярите бяха на терена, докато в Казахстан играха младите. Не играхме сплотено като отбор. Трябваше да се представим по-добре. Момчетата ще се научат и ще се развият. Но непостоянството е типично за младите. Трябва да станем по-силни като отбор. Астън Вила организира доста контраатаки", сподели още Солскяер.