Наставникът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер коментира полученото равенство на тима си срещу Ливърпул в дерби от 9-ия кръг във Висшата лига.

"Разочароващо е, когато допускаш гол в края, да допуснем такъв гол във вратарското поле не е красиво, търсихме втория гол, но допуснахме гол. Имахме скорост, имаше агресия, доволни сме от изпълнените задачи в защита. Не сме доволни от ВАР, това е мъжка игра, за мен са разрешени шпагатите, при гола на Мане имаше игра с ръка", коментира наставникът на "червените дяволи".

"Знаем, че имаме отбор, който може да играе добре, атмосферата е отлична, искахме да спечелим, но в крайна сметка сме разочаровани. Но, има желание в отбора. Победата щеше да е страхотна, но и равенството показва, че се движим в правилната посока, доволен съм", добави той.

"Трябва да печелим мачове, ние сме Манчестър Юнайтед, днес пропуснахме успеха, ще работим за успеха в следващия мач. Това е страхотна стъпка, идват трудни двубои, трябва да сме готови за следващите срещи. Не може да губим 4-5-6 мача поред, това беше мач, който трябваше и можеше да спечелим, но не го сторихме", завърши Солскяер.