Кризата с контузените футболисти в Ливърпул няма край. Вчера „червените” на Юрген Клоп записаха поредния си успех във Висшата лига, побеждавайки с 4:1 тима на Брентфорд като гост. Мърсисайдци обаче дадоха нови свидни жертви. Наставникът на Ливърпул трябваше да направи три принудителни смени, като две от тях дойдоха още преди почивката.

Къртис Джоунс и Диого Жота напуснаха терена след сериозни сблъсъци, като португалецът дори бе изнесен с помощта на носилка, след като противников състезател падна върху коляното му.

На полувремето от игра бе изваден и нападателят Дарвин Нунес, който се оплакал от дискомфорт.

След края на срещата Юрген Клоп не успя даде повече подробности за състоянието на тримата, като то ще стане ясно след допълнителни тестове в следващите дни.

Ситуацията с контузените в Ливърпул не е никак лека. Извън строя са вече Доминик Собослай, Трент Александър-Арнолд, Алисон Бекер и Тиаго Алкантара, като към този момент не се знае кога те ще бъдат отново на линия.

Твърде вероятно е всички те да пропуснат отложения мач с Лутън през седмицата, както и финала за Карабао къп в неделя с Челси.

Добрата новина за Клоп и щаба му е завръщането на терена на Мохамед Салах, който дойри се отличи с гол и асистенция при успеха с 4:1 над Брентфорд вчера.