Лондонският Тотнъм уволни временния мениджър на тима Кристиан Стелини. Той замени Антонио Конте начело на „шпорите“, като води тима от 26-и март до този момент.

Той обаче не се справи добре начело на лондончани и в 4-те си мача начело записа 1 победа, 1 равенство и 2 загуби. Сега на негово място ще застане Райън Мейсън, който работи в клуба от 2019 г.

Какво написа силният човек в клуба Даниел Леви:

„Представянето в неделя срещу Нюкасъл беше напълно неприемливо. Беше опустошително да се види. Можем да разгледаме много причини защо това се случи и докато аз, бордът, треньорите и играчите трябва да поемем колективна отговорност, в крайна сметка отговорността е моя.

Gulliver/GettyImages
56 снимки

Кристиан ще напусне настоящата си роля заедно с треньорския си щаб. Кристиан се намеси в труден момент от нашия сезон и искам да му благодаря за професионалния начин, по който той и неговият треньорски щаб се държаха в такъв труден момент. Пожелаваме на него и на екипа му успех.

Райън Мейсън ще поеме задълженията на старши треньор с незабавен ефект. Райън познава клуба и играчите добре. Ще актуализираме допълнително относно неговия треньорски щаб своевременно.

Днес се срещнах с Комитета на играчите - отборът е решен да се обедини, за да осигури възможно най-силния завършек на сезона. Всички сме наясно, че трябва да представим изпълнения, които печелят вашата невероятна подкрепа“.