Греъм Потър, както и асистентът му Били Рийд, треньорът на първия отбор - Бьорн Хамберт, и шефът на скаутското звено в Брайтън Кайл Макоули, парафираха чисто нови договори с тима на „чайките”, които ще ги задържат на „ЕймЕкс” до 2025-а година.

Триото се присъедини към Потър през миналото лято, след като дойдоха от Суонси Сити.

„Изключително сме щастливи от работата на Греъм, както и неговият щаб след идването им при нас. Щастлив съм да ви призная, че те ще останат при нас до 2025-а година”, сподели президентът на клуба Тони Блуум.

„Имах страхотно приемане тук и вече съм във връзка с всеки един от Брайтън – щаб, играчи и фенове. Много добре се усещаме. Инфраструктурата, подкрепата и всичко, свръзано с клуба, е първокласно, така че се радвам, че ще бъдем още време заедно, но имаме да извървим дълъг път. Надявам се, че това е стартът на един успешен период в клубната история и съм благодарен, че шефовете ми гласуваха доверие”, призна мениджърът Потър.

След 13 изиграни кръга, Брайтън се намира на 12-ото място и има 15 точки, а в следващия рунд ще гостува на лидера Ливърпул на „Анфийлд”.