Ръководството на Манчестър Юнайтед оповести новината за парафирания нов договор между клуба и талантливия нападател Мейсън Грийнууд. „Червените дяволи” се похвалиха, че един от най-ценните им проспекти преподписа до 2023 година.

Това значи, че 18-годишният талант е прибавил нови 12 месеца към срока на предишното си споразумение. Грийнууд в момента играе доста често в първия тим заради липсата на варианти за позицията на централен нападател, което си е сбъдната мечта за него, като се има предвид, че той е в клуба от 7-годишен.

Острието също така е младежки национал на Англия и изобщо един от играчите, от които се очакват да бъдат движеща сила за „трите лъва” през идните години. „Да израсна като фен на Манчестър Юнайтед и сега да играя за първия тим – това е истинска сбъдната мечта”, каза футболистът.

„Знам, че когато играя за отбора, представлявам цялата академия и искам да се отплатя на моите треньори за тяхното доверие с представянето си на терена.”

„Постоянно се уча от нашия мениджър и неговия треньорски щаб . Знам, че това е перфектният  клуб, който ще ми помогне да достигна своя потенциал”, заяви Грийнууд.