Звездата на Манчестър Сити - Кевин де Бройне, подписа двугодишно удължаване на настоящия си контракт с клуба. Това означава, че белгиецът остава в Сити до лятото на 2025 година. 

Де Бройне е вече 5 години и половина на "Етихад", печелейки на два пъти титлата на Англия, веднъж ФА Къп и четири пъти Купата на Лигата. През миналата година стана и Играч на годината в Англия. 

"Не мога да съм по-щастлив. Откакто се присъединих през 2015 година, се чувствам като у дома си. Обичам феновете, семейството ми се установи в Манчестър, играта ми се развива много добре. Клубът е призван да успява, предлага ми всичко, което ми е необходимо за кариерата ми, така че решението бе ясно. Играя най-добрия си футбол, а усещам, че има още. Пеп и аз гледаме на футбола по един и същи начин. Изградихме връзка помежду си, така че фокусът ми е изцяло върху добрия завършек на настоящия сезон", заяви белгиецът. 

"Кевин е един от най-добрите в света. Формата му е изключително постоянна, а талантът му - несъмнен. Щастливи сме, че е наш играч и се радваме, че ще го наблюдаваме във върхова форма в Манчестър Сити", заяви Чики Беригистайн, който заема ръководна позиция в клуба.