Манчестър Юнайтед анонсира, че е сключило нов договор с полузащитника Андреас Перейра. По силата на новото споразумение бразилецът ще остане в клуба до юни 2023 година, като клубът има опция за удължаване с още 12 месеца.

23-годишният играч е част от академията на „червените дяволи” от 2011 година насам и има 35 мача за първия тим. „Прекарах толкова много време в Манчестър, че сега считам града и клуба за мой дом. Много съм щастлив, че ще продължа кариерата си тук”, заяви Перейра.

„Мениджърът показа огромна вяра в мен и нямам търпение да стартирам новата кампания под негово ръководство. Всички знаем, че трябва да се трудим неуморно и ще стартираме по този начин от първия ден на подготовката. Ще направя всичко по силите си, за да помогна на отбора да се представя по начина, който всички очакват, не само през новия сезон, а и след това. Искам също така да благодаря на семейството си за доверието, което имат в мен, както и на Господ за възможността, която ми е предоставил”, допълни играчът на Юнайтед.