Мениджърът на Челси - Греъм Потър, е фаворитът на букмейкърите на Острова за следващ уволнен наставник във Висшата лига, съобщава Daily Mail.

В неделя „сините“ загубиха с 0:2 от Тотнъм в лондонското дерби, като това бе трета поредна загуба за водения от него отбор във всички турнири. Челси е и без успех вече в 6 поредни двубоя.

44 снимки

47-годишният Потър, който беше назначен на „Стамфорд Бридж“ едва през месец септември миналата година, има коефициент 4/11 да бъде уволнен. Точно след него се нарежда мениджърът Уест Хем Дейвид Мойс, който има коефициент 10/3 да загуби работата си. Следващ в този списък е мениджърът на Борнемут Гари О'Нийл.

Медиите в Англия продължават обаче да твърдят, че собствениците на Челси имат доверие в Греъм Потър и ще му оставят достатъчно време, за да преобърне нещата в отбора, но следващите два мача ще са ключови за бъдещето на мениджъра. На „сините“ предстоят домакинства на Лийдс във Висшата лига и реванша с Борусия Дортмунд в Шампионската лига, в който лондончани отстъпиха с 0:1 в първия мач в Германия.