Защитникът на Манчестър Сити - Бенжамен Менди за пореден път бе изправен пред съда заради обвиненията в изнасилване. Той говори на заседание на кралския съд в Честър вчера и обясни как се е променил животът му след трансфера от Монако в Манчестър Сити през 2017 г.
 
"След като преминах в Манчестър Сити, интересът на жените към мен се увеличи десетократно. Започнах да получавам много съобщения в Инстаграм. Знам, че не съм Брад Пит съм наясно, че момичетата не са ми писали заради външния ми вид. Що се отнася до общуването ми с жените ... Ако те искаха сексуална връзка и аз нямах нищо против. Но ако момичето ми каже "не", тогава ще го приема и  ще спра.
 
Не мога да крещя: Да, обичам секса. Това би било странно. Но признавам, че ми харесва да правя секс с различни момичета и смятам това за нормално. Сега обаче съжалявам за тези купони с жени, които не познавам добре. Никога не съм допускал, че мога да нараня чувствата им, ако правим секс по взаимно съгласие", каза Менди.

Защитникът говори и за това как затворът го е променил.

„Когато бях в затвора (август 2021 г. - януари 2022 г.), разбрах много неша, научих се да ценя парите. Тези партита, които организирах... Имаше болка в мен.

През целия си живот не съм имал време да мисля за това, което правя. В затвора обаче бях сам по цял ден. И единственото нещо, което можете да правите, е да мислите. За първи път в живота си правих нещо различно от футбола. Изкарвах по 4 паунда на ден и бях доста пестелив. Правех си сметка какво мога да купя. В живота, който имах преди, купувах всичко, което исках. Така че тази ситуация ме научи да разбера стойността на парите.

Бях тъжен там, но в същото време разбрах много за живота, осъзнах какъв съм“, разказа Менди.