Страхотна новина зарадва феновете на Челси. Капитанът на лондончани Джон Тери удължи контракта си с тима, въпреки че доскоро изглеждаше, че това няма как да се случи и 21-годишната му служба на "Стамфорд Бридж" ще приключи. 

От официалния сайт на клуба разпространиха новината, като се уточнява, че удължението на контракта е за следващите 12 месеца. От там уточняват, че до тази стъпка се е стигнало след консултации между новия мениджър Антонио Конте, самия играч и борда на директорите. 

"Много съм щастлив да подпиша този договор. Всички знаете, че съм фен на този отбор и винаги ще бъда такъв. Нямам търпение за новия сезон под ръководството на новия мениджър и наистина се надявам сега да сме по-успешни."

"Не на последно място искам да се обърна и към феновете за постоянната им подкрепа към мен. Казвам им само, че те са най-великите в целия свят", сподели Тери пред сайта при подписването на контракта. 

За всичкото това време на "Стамфорд Бридж" защитникът е изиграл 703 мача със синия екип, като постави рекорд, че в 570 от тях е бил капитан на Челси.