В Тотнъм остават уверени, че ще могат да се преместят на новия "Уайн Харт Лейн" преди Коледа - за домакинството на Бърнли на 15 декември, пише The Telegraph.

Напомняме, че довършителните дейности на новото съоръжение на "шпорите" бяха забавени значително, въпреки се се очакваше тимът да се завърне в своя дом още в средата на септември за двубоя с Ливърпул.

От клуба започнаха работа по цялостния ремонт на стария "Уайн Харт Лейн" през 2017 година, а отборът се премести на "Уембли".

Очаква се новият стадион на тима от Северен Лондон да бъде с капацитет 62 000 седящи места. Инвестициите в него пък са в размер на 850 млн. паунда. Със сигурност обаче Тотнъм няма да може да приеме мач от груповата фаза на Шампионската лига в новия си дом до Нова година, тъй като последната среща на тима от група В е на 11 декември срещу Барселона на "Камп Ноу" (още с отборите на Интер и ПСВ Айндховен).

В момента изгледите за това Тотнъм да играе в най-комерсиалния европейски клубен турнир и напролет не са никак обнадеждаващи.

Момчетата на Маурисио Почетино са с две загуби от два мача, а лидерите Барселона и Интер вече взеха солидна преднина от по шест точки.