Утре съставите на Лестър и Лийдс ще открият програмата от поредния кръг в английската висша лига. Това ще бъде дебют за новия мениджър на гостите Джеси Марш, който ще има трудната задача да остави тима  в елита на Англия.

Преди срещата, бившият наставник на Залцбург и Лайпциг сподели мнението си за предстоящия двубой, като заяви, че очаква изключително тежък мач.

„На първо място искам да кажа, че Брендън Роджърс е много добър мениджър. Той върши фантастична работа начело на Лестър, а те разполагат със страхотни индивидуалности. Още по-добре за тях е, че Джейми Варди се завърна, като дори отбеляза и гол срещу Бърнли и определено Лестър се намира в подем. Разбира се и те имаха своите трудности  от началото на сезона, но аз гледам моя отбор. Чака ни много тежък мач, в който трябва да играем  на много добро ниво, ако искаме да измъкнем нещо. 

"Разучихме противника по чудесен начин и сме готови за битка в утрешния ден. Разговарях с момчетата и  им обясних какво ни очаква. Ще излезем на терена и желая играчите да дадат всичко от себе си. Искам да усложним максимално живота на Лестър, а след това ще видим как ще се развият нещата“,  коментира американският специалист.