Българските фенове на Манчестър Юнайтед ще се срещнат с легендите Райън Гигс и Рио Фърдинанд в Манчестър и ще гледат на живо мачовете с Уест Бромич и Евертън

Феновете на Мачестър Юнайтед ще се организират за вълнуваща пролетна екскурзия в Манчестър, която ще ги срещне с легендите от семейството на „червените дяволи“! Те ще станат свидетели на двата култови домакински мача – Манчестър Юнайтед - Уест Бромич на 1-ви април и Манчестър Юнайтед – Евертън на 4-ти април. 

В рамките на една седмица ще присъстват не само на важните футболни битки, но и ще посетят тренировъчната база на „червените дяволи“ и музея на клубния отбор. 

Освен това ще се срещнат лично с легендите Райън Гигс и Рио Фърдинанд, като ще се почерпят в ресторантите на звездите.

Записването за ексурзията става на лични съобщения на фейсбук страницата на Официалния фен клуб на Манчестър Юнайтед - www.facebook.com/mufcbg.
 
Фенклубът на Манчестър Юнайтед и Gong.bg правят и поредната игра, която ще гарантира на един от вас билет за двубоя с УБА.

Отговорете правилно на въпроса в коментар на страницата на Gong.bg във Фейсбук
и след томбола ще изтеглим печелившия, който ще получи правото да стане част от българския фен клуб на Манчестър Юнайтед и ще спечели билет за мача с Уест Бромич на 1-ви април. 
 
Ето и въпроса:

Колко наброяват феновете на Манчестър Юнайтед в света?
 
А) Около 700 милиона
Б) Около 50 милиона
В) Около 200 милиона