В двубой от 42-ия кръг на Чемпиъншип Уигън и Норич завършиха 1:1. 

Още в 5-ата минута Пуки имаше възможност да открие резултата, но вратарят на домакините спаси. Домакините успяха да открият резултата в края на полувремето от дузпа, която беше реализирана от Рийз Джеймс.

Пет минути след подновяването на играта през второто полувреме, отново Джеймс имаше възможност да се разпише, но не сполучи. Норич поиска дузпа в 65-ата минута на двубоя, но съдията реши, че такава няма и играта продължи.

В същата минута Тим Крул направи отлично спасяване и задържа отбора си в мача. Голмайсторът на Норич Теему Пуки реализира своя гол №27 в шампионата, за да възстанови равенството в 81-ата минута на срещата.

В последните минути на двубоя се наложи и съдийска смяна.

Дълбоко в добавеното време на срещата Уигън вкара топката във вратата, но попадението беше отменено поради засада. Норич имаше две чудесни възможности да вкара втори гол и да вземе трите точки, но това не се случи и двата тима завършиха 1:1.

След тази точка Норич е на върха с актив от 86 точки и 4 преднина пред втория Лийдс, а Уигън е на 21-ото място точно над зоната на изпадащите с 42.