Уотфорд победи у дома Норич с 2:1 в мач от 15-ия кръг на Чемпиъншип. Головете за "стършелите" отбелязаха Имран Луза и Кийнън Дейвис, а за "канарчетата" точен бе Джошуа Сарджънт.

Всичко по-интересно се случи през първото полувреме. В 10-та минута Джош Сарджънт проби в наказателното поле и падна, искайки дузпа, но претенциите му не бяха удовлетворени. Секунди по-късно дузпа имаше, но тя бе за Уофорд, след като Лиъм Гибс влезе невнимателно в краката на свой съперник. Имран Луза се нагърби с изпълнението, но Ангън Гън спаси невероятно. В 18-та минута Исмайла Сар подаде на Имран Луза, който се реваншира за изпуснатата дузпа и вкара с удар от движение.

В 31-та минута Кийнън Дейвис удвои, след като получи хубав шанс в наказателното поле и с презицен удар направи резултата 2:0. В последната минута от редовните 45 Джош Сарджънт и Кийрън Доуел взаимодействаха прекрасно, като първият бе на чиста позиция и преодоля вратата с удар в долния ляв ъгъл, за да намали резултата.

До края на мача отсъстваха чистите голови положения и Уотфорд успя да победи с 2:1. С този триумф "стършелите" са вече 10-ти с 20 точки, а Норич остават 3-ти с 24 пункта.