Изпадналият от Висшата лига Норич завърши наравно 1:1 с Уигън в първия си домакински мач от сезона в Чемпиъншип. Подобно на „канарчетата“, гостите също търсеха първата си победа за сезона, след като завършиха наравно 0:0 у дома срещу Престън Норт Енд миналата седмица.

След доминиращи 25 минути, Норич можеше да съжалява, че не се възползва от ранните си положения. След този период Уигън намери празнина в защитата на Норич и в 29-ата минута и при първата си реална възможност в мача, Джеймс Макклийн наказа Крул, за да изведе гостите напред.

Отговорът на домакините дойде през втората част. „Канарчетата“ вдигнаха темпото и вкараха изравнителен гол чрез Макс Аарънс в 61-ата минута. Пукки и Рашица имаха голяма заслуга за гола след умелото си разиграване.

Пукки малко по-късно можеше и да изведе Норич напред, но ударът му удари напречната греда, без да пресече напълно голлинията.

В следващия си мач Норич ще се изправи срещу Бирмингам за Карабао Къп, като домакинства на „сините“ на „Кароу Роуд“ във вторник, 9 август. За Уигън пък предстои гостуване на Флийтууд от същата надпревара.