Нюкасъл Юнайтед удължи договора на Мигел Алмирон. Новият контракт на една от звездите на "свраките" продължава до 2026-а година. 

Мигел Алмирон впечатлява, а десетте му попадения този сезон помогнаха на Нюкасъл да се бори за топ 4 във Висшата лига.

29-годишният футболист наскоро направи своя 150-и мач за "свраките"

„Много съм щастлив да подпиша нов договор с Нюкасъл. В неделя имаме много важен мач (финала за Карабао Къп срещу Манчестър Юнайте) и докато новия договор ме прави щастлив, важное е да празнуваме този договор с победа в неделя", сподели той.

„Почувствах се като у дома си в Нюкасъл от самото начало. Чувствах се добре дошъл и се чувствам като част от семейството, така че съм много щастлив да остана тук и ще продължа да давам всичко от себе си на терена, за да благодаря на хората от Нюкасъл", допълни Алмирон.

„Истината е, че работих много усилено, откакто дойдох в Нюкасъл, за да подобря нивото си и да бъда там, където съм в момента, и също така благодаря на персонала и моите съотборници, които ми помогнаха много през тези четири години Мисля, че това е награда за тази упорита работа и съм много щастлив. „В не

 „Миги е изключително важна част от нашия отбор на и извън терена и съм много доволен да видя приноса му да бъде признат по този начин. Радвам се, че ще продължим нашето пътуване заедно", сподели мениджърът на Нюкасъл - Еди Хау.