Контузеният нападател на Тотнъм Ерик Ламела все още не е наясно кога ще може да играе за тима си. В сряда се навършва точно една година от тежката му травма, но "шпорите" не искат да прибързват с пускането му в игра. 

Аржентинецът игра за последно на 25 октомври 2016 г. срещу Ливърпул за Купата на Лигата и веднага след това получи проблем в бедрото. Цяла година той не може да се възстанови напълно, макар че очакванията бяха на три пъти вече да се е завърнал. 

"Ерик не е в сметките ми за мача с Уест Хем за Купата на Лигата. Той вече е много, много по-добре, но все още не е на линия. Честно казано, не знам кога ще мога да го ползвам. Той е аут от една година, не искам да рискувам излишно. Може да му трябва още един ден, една седмица или един месец, никой не знае", заяви мениджърът Маурисио Почетино.

Добрата новина за него е, че напълно възстановен е Дани Роуз, който също беше тежко контузен. Той имаше проблем с коляното, получен на 31 януари в мача със Съндърланд, но вече е готов за титуляр, след като изигра няколко минути и срещу Реал Мадрид в Шампионската лига.