Изпълнителният директор на Манчестър Юнайтед Ед Уудуърд застана зад мениджъра Оле Гунар Солскяер и даде да се разбере, че постът му не е заплашен дори при неубедителен резултат срещу Ливърпул този уикенд.

Поражението в неделя би подложило наставника на „червените дяволи” под голямо напрежение. Ед Уудуърд обаче даде 100-процентовата си подкрепа за специалиста.

„Визията на Оле съвпада напълно с основните три футболни цели, които имаме”, сподели Ед Уудуърд.

Трите точки, по които съвпадат разбиранията на двете страни - мениджър и ръководство - са: печелене на трофеи, нападателен футбол и даване на шансове на младежите.

„В средата на миналия сезон, след пристигането на Оле, усетихме това, което искаме да постигаме. Видяхме отбор, който играе бърз футбол, ясно видяхме стила и философията, които мениджърът иска да наложи”, каза още шефът на Манчестър Юнайтед.

„Оле също така върна дисциплината обратно, която може би бяхме изгубили през годините. Той изгражда отбор, който да зачита историята на клуба, в който играчите работят усилено и уважават своите съотборници. Никой не е по-голям от клуба”, добави Ед Уудуърд.

В неделя Манчестър Юнайтед посреща Ливърпул от 18.30 часа. Срещата ще можете да гледате по DIEMA SPORT 2 и PLAY DIEMA XTRA.