Легендата на Манчестър Юнайтед Гари Невил смята, че триото в Маркъс Рашфорд, Антони Марсиал и Мейсън Грийнууд може повтори постиженията на голямата тройка в нападението на Ливърпул. 

Тримата отново бяха сред основните фигури при категоричната победа с 3:0 на "червените дяволи" срещу Астън Вила във вчерашната вечер. Любопитен факт е, че тримата стрелци на Юнайтед даже имат повече попадения от звездното трио Садио Мане, Роберто Фирмино и Мохамед Салах през този сезон. 

Невил не прибързва да поставя нападателите на "червените дяволи" на едно ниво с тези на "мърсисайдци", но добави, че Марсиал, Грийниид и Рашфорд имат таланта, за да повторят постиженията на съперниците си от Ливърпул. 

"Мане, Салах и Фирмино са зрели и са се утвърдили, те са най-добрата тройка в нападение в света. Казвах го още в сезона, в който Манчестър Сити спечели титлата", започна английският анализатор. 

"Триото на Юнайтед все още не е на това ниво, не се и очаква от тях на този етап. Те обаче имат талантът, за да стигнат тези висини. Те доказват вече, че могат да играят заедно и да се представят на много високо ниво", завърши темата Невил.