Нападателят Златан Ибрахимович използва социалните мрежи за пореден път, за да покаже на своя бивш тим Манчестър Юнайтед своето отлично физическо състояние. Серията постове на шведа бе провокирана от твърдението на мениджъра Жозе Моуриньо, че 35-годишният ветеран може да получи втори шанс на „Олд Трафорд”.

Златан продължава усилено възстановяване, Моу го иска в Юнайтед

Бъдещето на знаменития нападател виси в неизвестност, след като сериозна контузия в кръстните връзки на коляното сложи преждевременен край на сезон 2016/2017 за Ибра. Това бе и главната причина „червените дяволи” да не удължат 1-годишния договор на шведа.

В края на юни Златан официално стана свободен агент, но въпреки това продължи да ползва клубната база на Юнайтед, за да подпомогне възстановяването си. Има вероятност той да подпише нов краткосрочен договор, стига да докаже нужното ниво на фитнес.

Ибра не бърза за никъде, че чака Юнайтед до последно

Затова и таранът използва „Инстаграм”, за да подчертае, че възстановяването му върви по-план. Футболистът публикува своя снимка, на която е гол до кръста, в паралел с тази на Кинг Конг. Посланието към нея беше простичко: „Краля и Конг”.

 

King and Kong

A post shared by IAmZlatan (@iamzlatanibrahimovic) on