Критиките към Кристиано Роналдо нямат край. Този път звездата на Манчестър Юнайтед бе критикуван от близък свой приятел и бивш съотборник в тима на „червените дяволи”.

Бившият английски национал Уейн Рууни не спести остри думи по адрес на португалеца най-вече заради поведението му в последните месеци.

БТА / BTA
4 снимки

Роналдо се забърка в огромен скандал, след като на своя глава реши да напусне стадиона преди края на дербито с Тотнъм на „Олд Трафорд”. Това доведе до изваждането му от първия отбор за известно време.

“Мисля, че той и Меси са най-добрите играчи за всички времена. Когото и от двамата да изберете за номер 1, няма да сгрешите. Нещата, които Роналдо направи от началото на сезона обаче, са неприемливи за Манчестър Юнайтед. На няколко пъти видях, че Рой Кийн го защитава. Рой никога не би приел подобно нещо. Това е разсейване, от което Манчестър Юнайтед няма нужда в този момент, в който се опитва да се възстанови. Кристиано просто трябва да наведе глава, да работи и да бъде готов, когато мениджърът му има нужда от него”, коментира Рууни.