Изпълнителният директор на Манчестър Юнайтед Ед Уудуърд преговаря за ново споразумение с клуба. Смята се, че новата му роля ще е консултантска, което ще запази влиянието му на "Олд Трафорд". 

Уудърд е обвиняван от мнозинството от феновете на "червените дяволи" за неуспехите на отбора след оттеглянето на Алекс Фъргюсън през 2013 г. Той получи редица критики за трансферната си политика - грешки с привлечените играчи, изпуснати футболисти, сумите, дадени за други. Обвинения към него има и поради подкрепата, която клубът даде към проекта Суперлига. В началото на миналата година фенове дори нападнаха дома му в Чешър.

През април тази година Юнайтед обяви, че Уудърд напуска. Изявлението дойде малко след драмата със Суперлигата. То обаче се оказа за "замазване" на очите на феновете, тъй като се разбра, че е предварително планирано решение той да се оттегли в края на 2021 г. Така той все още работи в края до края на следващия месец.

Новината, че Уудърд може да продължи да е свързан с клуба, едва ли ще зарадва привържениците на "червените дяволи". Той подпомогна смяната на собствеността и пристигането на семейство Глейзър на "Олд Трафорд", а заема настоящия си пост от 2012 г.